Follow us
ΕΣΠΑ 2022
ΕΣΠΑ 2022

Black Friday: Ένας Οδηγός Επιβίωσης που σε αφορά! 

Οδηγοί ΕπιβίωσηςBlack Friday: Ένας Οδηγός Επιβίωσης που σε αφορά! 
Black Friday: Ένας Οδηγός Επιβίωσης που σε αφορά! 

Black Friday: Ένας Οδηγός Επιβίωσης που σε αφορά! 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ενώ η μεγαλύτερη γιορτή του marketing σού χτυπά την πόρτα. Η Black Friday του 2023 είναι γεγονός. Για τη φετινή χρονιά αναμένεται ακόμη περισσότερη ζήτηση σε σχέση με τις προηγούμενες. Μιας και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποφάσισαν να μπουν στο παιχνίδι και να τρέξουν αντίστοιχες προσφορές. Σίγουρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο feed σας θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 με 4 χορηγούμενες διαφημίσεις, για τις εκπληκτικές εκπτώσεις που θα γίνουν την ημέρα της Black Friday.

Λίγο πριν την μεγάλη έναρξη, είναι μια ευκαιρία να προετοιμάσεις το έδαφος καταλλήλως, για να πετύχεις την πιο συμφέρουσα προσφορά και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!

Η ομάδα της Craftery Digital Services συγκέντρωσε παρακάτω μερικά tips επιβίωσης για εκείνη τη μέρα!

Τι να προσέξεις ως καταναλωτής; 

Πριν από οτιδήποτε, κάνουμε έρευνα! 

Αν έχετε καταλήξει στο προϊόν που θα αγοράσετε εκείνη τη μέρα, θα είναι καλό να μελετήσετε τις τιμές του με ή χωρίς έκπτωση, πριν την εβδομάδα της Black Friday. Έτσι θα γνωρίζετε καλύτερα το εύρος των τιμών στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και θα αποφύγετε οποιαδήποτε παραπλανητική προσφορά που ίσως μοιάζει απίθανη.

Μην σκιπάρεις τους όρους χρήσης

Αυτή τη φορά φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά την κάθε λεπτομέρεια. Να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στη πολιτική των επιστροφών και της εγγύησης του προϊόντος. Οι μεγάλες εταιρείες αλλάζουν συχνά τους όρους χρήσης και πρέπει να είστε σίγουρος/η με τις λεπτομέρειες που θα συμφωνήσετε.

Προσοχή στη παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών

Κατά τη διαδικασία της συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, οι όροι συναλλαγών και της χρήσης των στοιχείων σας, διαφέρουν. Μη τους παραλείψετε. Γιατί πολλές φορές banners που δεν ανήκουν στην ίδια την επιχείρηση, θέλουν τα προσωπικά σας στοιχεία με σκοπό να τα υποκλέψουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να προσέξετε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα και το περιβάλλον που θα κάνετε την κατάθεση ή θα εισάγετε τα στοιχεία σας.

Χρήση συσκευών με λογισμικό antivirus

Μην ξεχνάτε ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ελέγχουν πάντοτε άμεσα, τυχόν κακόβουλο λογισμικό που έχει εισβάλλει στην ιστοσελίδα τους. Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε στις συσκευές σας προγράμματα προστασίας και να εξασφαλίσετε από μεριά σας μια ακίνδυνη συναλλαγή. 

Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας

Όλες οι προσφορές δεν είναι πραγματικές. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που σίγουρα δεν ακούτε πρώτη φορά. Όμως, πολλές νέες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται τις εξωφρενικές εκπτώσεις της Black Friday και δημιουργούν πλασματικές προσφορές με σκοπό την εξαπάτηση του καταναλωτή. Είναι καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο περιβάλλον του eshop, για να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα του.  Ίσως καλό είναι να διαβάσετε και τις κριτικές του!

Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση. Η εκπαίδευση στη καταναλωτική συμπεριφορά δεν αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Είναι σημαντικό να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν επιλέγουμε και προχωράμε σε μια διαδικτυακή αγορά. Πόσο μάλλον κατά την Black Friday.

Ας μαζέψουμε μανίκια λοιπόν! 

Η περίοδος της Black Friday 2023 έχει ξεκινήσει να τρέχει σε ρυθμούς δημιουργικότητας και έμπνευσης, φέρνοντας μαζί της τις πιο διαστημικές digital ιδέες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Craftery Digital Services

Craftery
Digital Services

Ψηφιακές υπηρεσίες στα μέτρα σου, για να χαράξεις μια σωστή online πορεία, με την κατάλληλη υποστήριξη.